Grotesk Cocktail Bar

Cocktailbaarissa noudatamme puhtaiden raaka-aineiden ja käsityön filosofiaa ja teemme kaiken itse, aina siirapeista ja pyreistä koristeisiin asti. Cocktaillistat vaihtuvat vuodenaikojen mukaan ja pohjautuvat vahvasti sesonkiajatteluun sekä alan uusimpiin suuntauksiin. Vaikutteita juomiimme haemme kauden raaka-aineista sekä kotimaisesta luonnosta. Pyrimme hyödyntämään myös keittiön tekniikoita sekä välineitä cocktaileissamme ja suurin osa juomien esivalmisteluista suoritetaankin keittiössä.

Grotesk on tunnelmaltaan tyylikäs ja rento cocktailbaari, jonka sisustus yhdistää uutta ja vanhaa. Klassiset marmoripöydät sekä alkuperäinen 1800 -luvun katto kohtaavat Berliini -henkiset valokyltit sekä modernit kalusteet. Illan pimentyessä tunnelma muuntuu menevämmäksi ja voit tanssia pikkutunneille asti DJ:n säestyksellä.

Järjestämme myös ikimuistoistoisia cocktailkoulutuksia baarissamme. Tarjoamme ammattitaitoista ja mieltä avartavaa koulutusta cocktaileista ja niiden maailmasta. Kerromme cocktailien historiasta, erilaisista tekniikoista keskittyen yhteen tai useampaan alkoholiin ja niiden soveltuvuudesta eri juomasekoituksiin.
Baarimestarimme ovat intohimoisia alan ikuisia opiskelijoita, jotka haluavat jakaa tietoaan cocktailien laajasta maailmasta juuri sinulle!