Ravintola Grotesk

Ravintola Grotesk on tarjoillut makuelämyksiä Erottajalla jo yli vuosikymmenen. Grotesk tunnetaan ehdottomasti mehevistä pihveistään, mutta listalta löytyy toki paljon muutakin, kuten herkullisia gnoccheja, sekä snackeja itsetehdystä juustosta makkaraan. Grillissä täydelliseksi paahtuvat myös kauden kasvikset sekä meren herkut. Merenelävien ystäville tarjoilemme kokonaisena grillattua kalaa sekä kausittain vaihtuvia simpukoita tai ostereita. Valmistamme kaiken, leivästä jäätelöön, käsin alusta loppuun parhaista raaka-aineista.

Menu vaihtuu kausittain, jotta pääsemme hyödyntämään sesongin parhaat raaka-aineet. Menumme nojautuu klassiseen Eurooppalaiseen sekä Pohjoismaiseen keittiöön, listallamme vierailee makuja myös pidemmältä maailmalta. Viikonloppuisin keittiön sulkeuduttua, avaamme ovet myös juhlakansalle. Himmennämme valot ja avaamme ravintolaan myös cocktailtiskin, istumapaikkoja löytyy runsaasti joten juhlimaan pääsee isommallakin porukalla.

 

Menu VARAA PÖYTÄ

Premium beef

Keskeltä Groteskin ruokasalia löytyy lihan raakakypsytyskaappi, jossa lihat mureutuvat puuhiiligrilliä varten. Ravintolassa tarjoillaan vuoroin muunmuassa T-Bonea sekä Tomahawkia, illan koot riippuvat aina päivittäin leikatuista pihveistä ja ne hinnoitellaan per 100g. Koot alkavat n. 500g ylöspäin ja sopivatkin mainiosti seurueille jaettavaksi. Pihvejä leikataan tietty määrä per ilta, mikäli toiveenanne on raakakypsytettyä pihviä, voitte varauksen yhteydessä tilata lihat jo ennakkoon.

Groteskin viinifilosofia on tarjota huippuviinejä kohtuuhintaan

Meidän mielestämme parhaat viinit kuuluvat kaikille sekä jokaiselle aterialle. Listaltamme löytyy klassisia herkkuja vanhasta maailmasta, sekä myös kiinnostavia pienempiä, vähemmän tunnettuja viinitaloja. Sommelierimme valitsee viinit varmalla ammattitaidolla, täydentämään illallista. Tarjoiluhenkilökuntamme kertoo mielellään viineistä lisää.