Ajankohtaista

Groteskiin töihin?

Oletko intohimoisen kiinnostunut ravintolakulttuurista ja haluat tarjota kokemuksellista asiakaspalvelua? Etsimme salin puolelle vuoropäällikköä, jolle hyvä asenne, iloinen ja reipas tapa toimia tiimin kanssa ovat tuttuja asioita jo entuudestaan. Kertyneitä työvuosia enemmän arvostamme kuitenkin mahtavaa asennetta, joten jos hauska työporukka sekä mielenkiintoinen ja kehittävä työympäristö Helsingin keskustassa kiinnostavat, niin ota meihin yhteyttä! Lisätietoa tehtävästä saat ti-pe klo 12-15 numerosta 0505495713 tai meilitse outi@grotesk.fi, hakemukset palkkatoiveineen voit laittaa osoitteeseen outi@grotesk.fi. Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan.

Kevät ja vappu!!

Ravintolasulun purku, vappu, aurinko ja iloiset ihmiset,

siinä jo kyllikseen aihetta tulla juhlimaan Groteskiin!

Avaamme tauon jälkeen perjantaina 30.4. ja lauantaina 1.5. pitkän lounaan merkeissä klo 14-18. Tarjolla klassisia vappuherkkuja, joista osa löytyy buffeesta ja osa tarjoillaan lautasilta pöytään. Nyt on tarkoitus polkaista kesäkautta käyntiin, joten hintaan kuuluu Groteskin herkullisia cocktaileja kaksin kappalein sekä kuplivaa rajattomasti.

Katso menu

Paikkoja on rajattu määrä, joten ole nopea ja varaa paikkasi vapun juhlintaan. Maksu varauksen teon yhteydessä.

Varaa paikkasi, nähdään vappuna!

Talvitauko

Suurkiitos teille kaikille alkuvuodesta. Grotesk sulkee toistaiseksi valtion suositusten mukaisesti. Ilmoitamme avaamisestamme heti, kun saamme avauspäivän selville :). Mukavaa kevään odotusta ja hyvää terveyttä jokaiselle❤️ Kesä onneksi seuraa kevättä, mikä tarkoittaa tietenkin terassikelejä! Odotamme innolla jälleennäkemistä ainoalla ja oikealla Groteskin terdellä🔥 Nähdään pian taas!

Ps. Pysykää kuulolla ja seuratkaa meitä Instagramissa ja Facebookissa. Vaikka olemme suljettuina, on meillä suunnitteilla teille jotain hauskaa sulun ajaksi🙌🏻

Koko helmikuu juhlitaan ystävyyttä

Upeaa ystävänpäivää jokaiselle teistä!💕

Jos ystävänpäiväjuhlinnat jäivät välistä, voit juhlistaa ystävyyttä koko helmikuun ajan kanssamme! Päätimme jatkaa ystävänpäivämenu-tarjoustamme helmikuun ajan.

Tervetuloa!

Ystävänpäivä Groteskissa

Hyvää ystävänpäivää!

Tule meille juhlimaan ystävyyttä lauantaina 13.2.2021.

Keittiömestarimme Ollin suunnittelema herkullinen kolmen ruokalajin ystävänpäivämenu viinien kera 79€ / henkilö. Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle.

Menu on varattavissa nettisivujen kautta ennakkoon varauksen teon yhteydessä tai ottamalla yhteyttä suoraan ravintolaan.

Katso menu tästä

Cocktail-taituriksi?

Olethan jo huomannut, että järjestämme myös cocktail-koulutuksia? Cocktail-koulumme sopii täydellisesti hauskaksi ryhmäaktiviteetiksi alkuiltaan.

Lue lisää tai laita meille viestiä grotesk@grotesk.fi, niin kerromme mielellämme lisää!

Talvi on tullut Helsinkiin

Tule sinä lämmittelemään ja virkistäytymään Groteskiin. Tänne voit tulla yksin tai porukalla, käymään tai koko illaksi. Tarjolla taidokkaita cocktaileja, makuhermoja kutkuttelevia ruoka-annoksia, hyviä viinejä ja kaiken tämän lisäksi hyvä ja lämmin tunnelma.

Hyvää uutta vuotta!

Vuosi 2021 on täällä. Grotesk avaa taas ovensa perjantaina. Tervetuloa salin puolelle kello 17 alkaen ja baariin sitten kello 18 jälkeen. Nyt lauantaina meille pääsee syömään jo kello 14 alkaen. Tämän viikon jälkeen olemme auki perjantaisin klo 17-23 ja lauantaisin 16-23. Ensin aukeaa salin puoli, jonne toki saa tulla myös pelkästään drinkeillekin. Kulmabaari aukeaa klo 18.

Groteskin joululoma

Tervetuloa Groteskiin nyt viikonloppuna. Tarjolla maittavaa ruokaa, hyviä juomia ja loistavaa seuraa. Viikonlopun jälkeen jäämme joululomalle ja ovet ovat seuraavan kerran auki uudenvuodenaattona. Silloin juhlistamme uuden paremman vuoden alkua. Tervetuloa mukaan myös silloin!

Joululounas Groteskissa!

Vihdoin Groteskin herkkuja pääsee nauttimaan myös lounasaikaan. Joululounas tarjoillaan 9.-11.12. sekä 16.-18.12. klo 11.30-15. Menu alkaen 32€. Käy kurkkaamassa menu sekä varaamassa pöytä