Ajankohtaista

Chef’s Surprise Menu 45€

Lokakuun ajan keskiviikkoisin tarjolla Chef's Surprise Menu erikoishintaan 45€ (norm 64€).
Suosittu yllätysmenumme on kokkiemme taidonnäyte, jossa hyödynnetään sesongin raaka-aineita. Menun makujen tueksi tarjolla on myös viinipaketti erikoishintaan 39€. Tervetuloa maistelemaan yksin tai yhdessä!

Avoin cocktail-koulutus

Meillä Groteskissa on nyt tarjolla avoimia cocktail-koulutuksia, jonka jälkeen on mahdollisuus nauttia keskiviikon Chef's Surprise Menu vain 45€ - parempaa tapaa viettää keskiviikko-ilta ei varmasti ole 🧐.
Haluatko oppia kikat herkullisiin cocktaileihin ja viettää keskiviikko-iltasi hieman eri tavalla? Grotesk järjestää nyt kaikille avoimen cocktail-koulutuksen joka keskiviikko🍸
Ryhmään mahtuu 12 henkeä, joten ole nopea🔥. Koulutus on vain 49€ per henkilö, sisältäen alkujuoman ja kolme cocktailia, tarinaa juomien synnystä ja tietenkin oman cocktailin valmistamisen sekä pientä purtavaa.
Koulutuksissamme on vaihtuva teema ja seuraavana vuorossa ovatkin:
7.10. Karibia
14.10. Sour
21.10. Ginit
28.10. Viskit
Koulutukset alkavat klo 17
✨Ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä grotesk@grotesk.fi✨

Tarjoamme lisäksi myös cockail-koulutuksia yksityistilaisuuksina suuremmille ryhmille. Näistä voit lukea lisää nettisivuiltamme.
Pidätämme oikeuden perua tapahtuman 24 tunnin ilmoituksella ottaen huomioon nykyiset olosuhteet - pyrimme kuitenkin aina ilmoittamaan hyvissä ajoin mahdollisista peruutuksista

Kyllä se syksy vaan tulee

...mutta ei se mitään, Groteskissa tapahtuu siitä huolimatta. Kohta laitetaan Terassi talvipakettiin ja siirrytään Kulmabaariin. Samoihin aikoihin vaihdetaan myös uuteen mielenkiintoiseen ja maistuvaan menuun. Seuraa meitä Instassa ja Facebookissa, niin pysyt mukana uusissa tapahtumissa. Stay tuned.

Kesä ei ole vielä ohi

Groteskin terassilla tapahtuu edelleen. Kannattaa tulla paikan päälle nauttimaan loppukesän illoista. Tässä loppukuun esiintyjä- ja DJ-listaa:

Pe 21.8. Tony Sirén
La 22.8. A. Myllykoski

Ke 26.8. Aftersit, esiintyjänä Younghearted ja myöhemmin DJ Dijcka
To 27.8. Ritmot yhteistyössä Radio Helsingin kanssa, DJ Bunuel
Pe 28.8. Hoodwatch
La 29.8. Lilli Rose

Kesän keikkoja

Groteskin terassilla tapahtuu. Tule sinäkin mukaan.

Lauantaisin avaamme jo klo 12, tervetuloa brunssille.

Keskiviikkoisin klo 17 alkaen Grotesk Aftersit (K-18):
22.7. Elias Gould
29.7. William
5.8. Lyömättömät
12.8. Käärijä
19.8. Tippa
26.8. Younghearted
(Show time Afterseissa n. klo 19)

Lauantaina 25.7. klo 18 Kahua Block Partyssa esiintyy Lukas Leon.

Ja näiden lisäksi huippu-DJ:t keskiviikosta lauantaihin.

Juhannus 2020

Groteskin väki lomailee tänäkin juhannuksena 19.-22.6. Juhannukseksi on luvattu kivaa kesäsäätä eli kaikki nauttimaan lämmöstä ja auringosta. Avaamme taas tiistaina 23.6. klo 16. Nähdään silloin.

Vihdoinkin avataan!

Kesä on saapunut ja Groteskin terassikausi alkaa ensi viikolla. Myös sali aukeaa taas. Olemme auki tiistaista perjantaihin 16-23 ja lauantaisin 12-23. Kesämenu löytyy jo sivuiltamme. Take out -menut päivitetään ensi viikkoon mennessä. Nähdään ensiviikolla!

Kohti tulevaisuutta!

Parempia aikoja ja Groteskin aukeamista odotellessa alamme suunnitella teille uusia maistuvia menuja ja uudistamme myös ravintolasalimme ilmettä. Suljimme siis toistaiseksi myös take out -myynnin ravintolastamme. Toivottavasti pian nähdään!

Grotesk on kiinni, mutta ruokaa saa silti!

Ravintolamme ja kulmabaarimme ovat toistaiseksi suljettuina. Mutta ei hätää, voit tilata annoksiamme ja cocktail-mixereitämme kotiin tiistaista lauantaihin klo 16-21:

-Woltilla
-Foodoralla
-Suoraan meiltä puhelimitse 010 470 2100 (maksu mobile payllä ja kuljetus tarvittaessa Taksi Helsinki)

Tsekkaa etusivun linkit!

Tulevaisuutta varten voit edelleen ostaa lahjakorttejamme. Kaikki jo ostetut lahjakortit, joiden voimasssaoloaika menee umpeen vuonna 2020, ovat voimassa vuoden loppuun.

Lauantai 14.3.2020

Avaamme lauantaina 14.3.2020 poikkeuksellisesti vasta klo 17. Tervetuloa syömään.