Ajankohtaista

Talvitauko

Suurkiitos teille kaikille alkuvuodesta. Grotesk sulkee toistaiseksi valtion suositusten mukaisesti. Ilmoitamme avaamisestamme heti, kun saamme avauspäivän selville :). Mukavaa kevään odotusta ja hyvää terveyttä jokaiselle❤️ Kesä onneksi seuraa kevättä, mikä tarkoittaa tietenkin terassikelejä! Odotamme innolla jälleennäkemistä ainoalla ja oikealla Groteskin terdellä🔥 Nähdään pian taas!

Ps. Pysykää kuulolla ja seuratkaa meitä Instagramissa ja Facebookissa. Vaikka olemme suljettuina, on meillä suunnitteilla teille jotain hauskaa sulun ajaksi🙌🏻

Koko helmikuu juhlitaan ystävyyttä

Upeaa ystävänpäivää jokaiselle teistä!💕

Jos ystävänpäiväjuhlinnat jäivät välistä, voit juhlistaa ystävyyttä koko helmikuun ajan kanssamme! Päätimme jatkaa ystävänpäivämenu-tarjoustamme helmikuun ajan.

Tervetuloa!

Ystävänpäivä Groteskissa

Hyvää ystävänpäivää!

Tule meille juhlimaan ystävyyttä lauantaina 13.2.2021.

Keittiömestarimme Ollin suunnittelema herkullinen kolmen ruokalajin ystävänpäivämenu viinien kera 79€ / henkilö. Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle.

Menu on varattavissa nettisivujen kautta ennakkoon varauksen teon yhteydessä tai ottamalla yhteyttä suoraan ravintolaan.

Katso menu tästä

Cocktail-taituriksi?

Olethan jo huomannut, että järjestämme myös cocktail-koulutuksia? Cocktail-koulumme sopii täydellisesti hauskaksi ryhmäaktiviteetiksi alkuiltaan.

Lue lisää tai laita meille viestiä grotesk@grotesk.fi, niin kerromme mielellämme lisää!

Talvi on tullut Helsinkiin

Tule sinä lämmittelemään ja virkistäytymään Groteskiin. Tänne voit tulla yksin tai porukalla, käymään tai koko illaksi. Tarjolla taidokkaita cocktaileja, makuhermoja kutkuttelevia ruoka-annoksia, hyviä viinejä ja kaiken tämän lisäksi hyvä ja lämmin tunnelma.

Hyvää uutta vuotta!

Vuosi 2021 on täällä. Grotesk avaa taas ovensa perjantaina. Tervetuloa salin puolelle kello 17 alkaen ja baariin sitten kello 18 jälkeen. Nyt lauantaina meille pääsee syömään jo kello 14 alkaen. Tämän viikon jälkeen olemme auki perjantaisin klo 17-23 ja lauantaisin 16-23. Ensin aukeaa salin puoli, jonne toki saa tulla myös pelkästään drinkeillekin. Kulmabaari aukeaa klo 18.

Groteskin joululoma

Tervetuloa Groteskiin nyt viikonloppuna. Tarjolla maittavaa ruokaa, hyviä juomia ja loistavaa seuraa. Viikonlopun jälkeen jäämme joululomalle ja ovet ovat seuraavan kerran auki uudenvuodenaattona. Silloin juhlistamme uuden paremman vuoden alkua. Tervetuloa mukaan myös silloin!

Joululounas Groteskissa!

Vihdoin Groteskin herkkuja pääsee nauttimaan myös lounasaikaan. Joululounas tarjoillaan 9.-11.12. sekä 16.-18.12. klo 11.30-15. Menu alkaen 32€. Käy kurkkaamassa menu sekä varaamassa pöytä

Torstait on toivoa täynnä

ja siksi yleisön pyynnöstä Groteskin kulmabaari on auki myös torstaisin 19-23. Sinne siis!

Fiero Fridays Groteskissa

Groteskissa perjantaisin 18-20 Deutz Classic Brut -shamppanja 39€. Ota kaverit mukaasi ja tule!