Ajankohtaista

Päästä sisäinen baarimestarisi valloilleen

Groteskin cocktail-koulussa opit tekemään täydelliset cocktailit ja pääset kuulemaan niiden historiasta ja valmistuksesta. Mukavaa puuhaa juhliin, illanviettoihin, työpaikan virkistyspäiviin tai ihan muuten vaan. Katso lisää ja laita meille sähköpostia grotesk@grotesk.fi, niin räätälöidään sopiva setti toiveidesi mukaisesti. Kippis! 🍹

Taas mennään….

Viime viikonloppu oli aivan mahtava, tehdään tästäkin viikosta sellainen. Kulmabaari on auki keskiviikosta lauantaihin, tervetuloa vaikka joka ilta ☝️
Tällä viikolla ohjelmassa:

Perjantai 17.09.21
Marc Fred & Nada

Lauantai 18.09.21
klo 16 alkaen Kanye West listening party.
Grotesk Plus - A. Myllykoski

Hyvää musiikkia loistavassa seurassa erinomaisten cocktailien siivittämänä.

Nähdään Groteskin kulmabaarissa!

Kyllä se syksy tulee

Siitä huolimatta, että sää on lähes kesäinen, syksy on tullut ja Groteskin baari siirtyy terassilta sisätiloihin. Tänään perjantaina Tm Shuffle hoitaa hommat DJ-pöydän takana ja lauantaina menosta vastaa Timjam. Huippumusaa siis tiedossa, ja Groteskin väki on valmiina loihtimaan teille parhaat cocktailit ja muut juomat. Tulkaa juhlimaan kanssamme syksyn ensimmäistä sisäviikonloppua!

Terassille tietenkin!

Lämpötila vielä reilusti plussan puolella ja aurinkoista säätä luvassa illaksi. Tulkaa Groteskin terassille. Tän kesän viimeinen terassiviikonloppu alkaa. Ja musiikista vastaavat:

03.09. 18:30-22:30
Aleksi Myllykoski

04.09. 18:00-22:30
All Good Soundsystem & Tony Sirén

Kiitos kaikille hienosta kesästä!

Terassille tänään

Groteskin terassi on tänäänkin auki, mutta avaamme poikkeuksellisesti vasta klo 18. Tule sinäkin silloin!

Terassikelit tulee vielä

ainakin tulevana viikonloppuna. Tänään torstaina ollaan kuitenkin sateen takia kiinni. Syyskuussa terassimme on auki säävarauksella, ihan pahimmilla syyssateilla emme ole auki. Onneksi tämä viikonloppu näyttää hyvältä. Siirrytään sisälle sitten loppukuusta ennen lumen tuloa :)

Grotesk Bar & Terrace

Hyvät asiakkaamme, lähes 15 vuoden ja lukemattomien iltojen jälkeen olemme päättäneet keskittyä täysillä baari- ja terassitoimintoihimme. Elokuun lopussa luovumme haikein mielin salistamme, mutta haluamme jatkossa keskittää fokuksemme parhaan baari- ja terassikokemuksen luomiseen juuri teille. Syyskuusta alkaen ravintolan tilat ottaa haltuunsa SRMax OY. Groteskin baaritoiminta jatkuu nykytiloissa kulmabaarissa ja terassilla parempana kuin koskaan ja toivotamme teidät jatkossakin tervetulleiksi Groteskiin. Kesää on vielä jäljellä, nähdään terassilla!

Aftersit jatkuvat tälläkin viikolla

@tomisaario & Grotesk Afters🔥🔥 Kuka on mukana?🤩

Takuuvarmasti Helsingin parhaimmat keskiviikkobileet 28.7.2021😉

Jalkapalloa terassilla!

Miltä kuulostaisi finaalipeli Groteskin terdellä?!⚽️ Paljon paremmalta burgerin ja Coronan kera meistä ainakin😏🍔🍻

Päätimme laittaa terassimme kisakuntoon sunnuntaina 11.7. kello 20-01. Tule paikalle nauttimaan hyvästä ruoasta ja jännittävästä pelistä⚽️!

Sisäänpääsy on täysin ilmainen ja keittiöstä saat tilattua helposti voittamattoman burgeri-bissekombomme vain 20€🤩🔥

Syömään!

We are back🔥 Salimme on nyt auki myös keskiviikkoisin!

Tsekkaa uusittu menumme ja varaa pöytäsi ja tule nauttimaan herkullinen dinneri ennen terden puolelle siirtymistä💃🏻 Keskiviikkona 7.7. Grotesk Afterseissä musiikista vastaavat Överi & Averagekidluke ja seuraavana keskiviikkona 14.7. Bess. Kaikki Afters-esiintyjät löydät edellisestä uutisesta ja somestamme. Eikun syömään ja juhlimaan!