Ajankohtaista

Juhannus 2019

Groteskin väki lomailee juhannuksena 21.-24.6. Nauttikaa tekin viikonlopusta ja kesästä. Avaamme taas tiistaina 25.6. klo 17.

BASSO-Aftersit ovat taas täällä

Keskiviikkona 12.6. Groteskin terassilla alkaa taas jo perinteiset Basso Aftersit. Menosta vastaavat IBE, Le Fvbelos, DJ Herkules & Sinä Lähdit Boys. Ota kaverit mukaan ja tulkaa pitämään hauskaa. Juhannusviikolla Bassoja ei ole, seuraavat sitten 26.6.; niistä tarkempaa infoa lähempänä.

Kesäkuun DJ:t

Torstaista lauantaihin tunnelmasta Groteskin terassilla huolehtii DJ. Showtime 21-02/03.

to 6.6. Magic Sam
pe 7.6. Anton Roche
la 8.6. Bunuel
to 13.6. A.Myllykoski
pe 14.6. Lilli Rose
la 15.6. Lieminen
to 20.6. Tapio K
pe 21.6. Closed
la 22.6. Closed
to 27.6. Lovrok
pe 28.6. Dijcka
la 29.6. Tony Sirén

Helatorstaina vietämme vapaapäivää

Ravintola Groteskin henkilökunta viettää vapaapäivää helatorstaina 30.5.2019. Viikonloppuna olemme taas normaalisti auki. Tervetuloa silloin juhlistamaan kesää!

Groteskin uusi menu

Kesäkuun alkupuolella päästään maistelemaan Groteskin keittiön huipputiimin uusia luomuksia. Kesämenu otetaan käyttöön 4.6.2019. Tervetuloa!

Terassi aukeaa perjantaina

Groteskin terassi aukeaa taas kesäkaudeksi nyt perjantaina 17/05. Tule juhlistamaan kesän alkua kanssamme.

Nyt perjantaina luvassa 16 astetta ja Groteskin terassin kesäkausi alkaa! Nappaa kaveri mukaan ja tule nauttimaan upeista drinkeistämme. Perjantain musiikista huolehtii A.Myllykoski.

 

Toukokuun DJ:t

Viikonloppuisin tunnelmasta Groteskin cocktailbaarissa huolehtii DJ. Showtime 21-02/03.

pe 3.5. Lovroc
la 4.5. Tony Sirén
pe 10.5. Magic Sam
la 11.5. Lord Fatty
pe 17.5. A.Myllykoski
la 18.5. Balearic Man
pe 24.5. Kipe
la 25.5. Lilli Rose
pe 31.5. Bunuel
la 1.6. Tapio K

Marraskuun DJ:t

Keskiviikosta lauantaihin Groteskin cocktailbaarissa tunnelmasta huolehtii DJ. Showtime 21-02/03.

wed 31.10. Pauli Anton
thu 1.11. A. Myllykoski
fri 2.11. Tony Sirén
sat 3.11. Magic Sam

wed 7.11. Lovrok
thu 8.11. Kipe
fri 9.11. A. Myllykoski
sat 10.11. Lord Fatty

wed 14.11. Dijcka
thu 15.11. Magic Sam
fri 16.11. Mitja Nylund
sat 17.11. Kipe

wed 21.11. Bunuel
thu 22.11. Tony Sirén
fri 23.11. Stenabb
sat 24.11. Fanny & Valde

wed 28.11. Dijcka
thu 29.11. Lord Fatty
fri 30.11. Lovrok
sat 1.12. DJ Moneygrip

Groteskin Cocktailkoulu

Onko pikkujoulut vielä varaamatta? Tervetuloa viettämään ikimuistoisia hetkiä baarimestariemme opastuksella.

Tule kokemaan ikimuistoinen cocktailkoulutus ystäviesi tai työkavereittesi kanssa Groteskin baariin. Tarjoamme ammattitaitoista ja mielenkiintoista koulutusta cocktaileista ja alkoholeista.

Kerromme mielellämme cocktailin historiasta, erilaisista tekniikoista tai vain yhden alkoholin historiasta ja sen käytöstä cocktaileissa.
Kurssi on rento koulutus, jossa jokainen saa osallistua jokaiseen aiheeseen kysymyksillään, sekä valmistaa koulutuksen päätteeksi cocktailin baarimestarimme avustuksella. Kerromme hieman valitun teeman historiasta, valmistuksesta ja käytöstä, sekä mitkä ovat tunnetuimmat sekä klassisimmat teeman mukaiset juomat. Jokainen osanottaja saa valmistaa, ajan puitteissa, oman juoman kurssilla läpi käydyistä juomista tai keksiä aivan uuden, oman juoman. Opetamme samalla muutaman cocktail-tekniikan.

Henkilömäärä: minimi 5
Kesto: 2 tuntia
Hinta: alkaen 55 € / hlö

Mikäli teillä on mielessä jokin tietty juoma tai teema mistä haluaisitte tietää enemmän, rakennamme koulutuksen tämän pohjalta. Koulutus yleisesti cocktailista onnistuu myös mainiosti.

Cocktailkoulun hintaan kuuluu oma baarimikko, tilanvuokra sekä kaikki juomat mitä koulutuksen aikana käytetään.

Haluaisitteko koulutuksen oheen pientä snackia tai maistuisiko dinneri koulutuksen jälkeen? Toteutamme toiveenne mielellämme!

Tiedustelut ja varauspyynnöt osoitteeseen grotesk@grotesk.fi

Dinnerille porukalla

Tervetuloa viettämään syntymäpäiviä, pikkujouluja tai kokoontumaan muuten vain hyvän ruoan ääreen! Ravintola Grotesk soveltuu mainiosti isommille seurueille.

Ravintola Grotesk seurueille:

Palvelemme mielellämme isoja seurueita ja meillä onkin vietetty monia ikimuistoisia juhlia. Pidämme sosiaalisesta syömisestä, joten ryhmämenumme on suunniteltu jaettaviksi koko pöytäseurueen kesken. Allergiat sekä erityisruokavaliot otamme toki huomioon. Vaikka olemmekin tunnettuja hyvistä pihveistä, valmistamme toki myös kala- sekä kasvismenuja.

Menuista voitte valita teidän illanviettoanne parhaiten palvelevan, vaikka kolmen ruokalajin yllätysmenun tai kokopitkän illanvieton. Voimme myös rakentaa teille toiveidenne mukaisesti oman menun. Hieman menun pituudesta riippuen, illalliselle kannattaa varata vähintään 2,5 tuntia.

Ravintolan puolelta löytyy myös muutama suurempi pöytä, jotka saa hieman eristettyä muusta ruokasalista. Mikäli toiveissanne on illallinen omassa rauhassa, mainitsettehan tästä varauksen yhteydessä.

Illanviettoa voitte jatkaa myös illallisen jälkeen. Ravintolan toisella puolella palvelee Groteskin cocktailbaari, jossa on keskiviikosta lauantaihin DJ vastaamassa tunnelmasta. Viikonloppuisin keittiön sulkeuduttua avaamme cocktailtiskin myös ravintolan puolelle. Mikäli toiveissanne on illan jatkaminen juomien merkeissä, mainitsettehan tästä varauksen yhteydessä, niin voimme varata teille myös baarin puolelta pöydän.

Tarvitsetko apua juhliesi järjestämiseen? Autamme mielellämme. Pöydän saa helposti varattua pienemmälle seurueelle ja suuremmille juhlille voitte varata yhden tilan tai koko Groteskin yksityiseen käyttöönne. Kerromme mielellämme lisää!

Tiedustelut ja varauspyynnöt osoitteeseen grotesk@grotesk.fi