Ajankohtaista

Hyvää uutta vuotta!

Vuosi 2021 on täällä. Grotesk avaa taas ovensa perjantaina. Tervetuloa salin puolelle kello 17 alkaen ja baariin sitten kello 18 jälkeen. Nyt lauantaina meille pääsee syömään jo kello 14 alkaen. Tämän viikon jälkeen olemme auki perjantaisin klo 17-23 ja lauantaisin 16-23. Ensin aukeaa salin puoli, jonne toki saa tulla myös pelkästään drinkeillekin. Kulmabaari aukeaa klo 18.

Groteskin joululoma

Tervetuloa Groteskiin nyt viikonloppuna. Tarjolla maittavaa ruokaa, hyviä juomia ja loistavaa seuraa. Viikonlopun jälkeen jäämme joululomalle ja ovet ovat seuraavan kerran auki uudenvuodenaattona. Silloin juhlistamme uuden paremman vuoden alkua. Tervetuloa mukaan myös silloin!

Joululounas Groteskissa!

Vihdoin Groteskin herkkuja pääsee nauttimaan myös lounasaikaan. Joululounas tarjoillaan 9.-11.12. sekä 16.-18.12. klo 11.30-15. Menu alkaen 32€. Käy kurkkaamassa menu sekä varaamassa pöytä

Torstait on toivoa täynnä

ja siksi yleisön pyynnöstä Groteskin kulmabaari on auki myös torstaisin 19-23. Sinne siis!

Fiero Fridays Groteskissa

Groteskissa perjantaisin 18-20 Deutz Classic Brut -shamppanja 39€. Ota kaverit mukaasi ja tule!

Isänpäivä on kohta

Groteskissa tarjolla isien kunniaksi herkulliset BBQribsit ja grillattua coleslawta 19euron hintaan.

Mikset myös yhdistäisi siihen lasillista ihanan samettista Piemonten Barberaa tai vaikka kotimaista Kukon IPA-olutta?

Tule perheesi tai ystäviesi kanssa tai vaikka ihan itseksesi nauttimaan ansaittu Isänpäivä-illallinen.

Annos saatavilla ainoastaan ennakkotilauksella keskiviikkoon 4.11.2020 mennessä. Mainitsethan pöytävarauksen yhteydessä kuinka monta annosta haluat.

Chef’s Surprise Menu 45€

Lokakuun ajan keskiviikkoisin tarjolla Chef's Surprise Menu erikoishintaan 45€ (norm 64€).
Suosittu yllätysmenumme on kokkiemme taidonnäyte, jossa hyödynnetään sesongin raaka-aineita. Menun makujen tueksi tarjolla on myös viinipaketti erikoishintaan 39€. Tervetuloa maistelemaan yksin tai yhdessä!

Avoin cocktail-koulutus

Meillä Groteskissa on nyt lokakuussa tarjolla avoimia cocktail-koulutuksia, jonka jälkeen on mahdollisuus nauttia keskiviikon Chef's Surprise Menu vain 45€ - parempaa tapaa viettää keskiviikko-ilta ei varmasti ole 🧐.
Haluatko oppia kikat herkullisiin cocktaileihin ja viettää keskiviikko-iltasi hieman eri tavalla? Grotesk järjestää nyt kaikille avoimen cocktail-koulutuksen joka keskiviikko🍸
Ryhmään mahtuu 12 henkeä, joten ole nopea🔥. Koulutus on vain 49€ per henkilö, sisältäen alkujuoman ja kolme cocktailia, tarinaa juomien synnystä ja tietenkin oman cocktailin valmistamisen sekä pientä purtavaa.
Koulutuksissamme on vaihtuva teema ja seuraavana vuorossa ovatkin:
7.10. Karibia
14.10. Sour
21.10. Ginit
28.10. Viskit
Koulutukset alkavat klo 17
✨Ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä grotesk@grotesk.fi✨

Tarjoamme lisäksi myös cockail-koulutuksia yksityistilaisuuksina suuremmille ryhmille. Kysy tarjousta grotesk@grotesk.fi
Pidätämme oikeuden perua tapahtuman 24 tunnin ilmoituksella ottaen huomioon nykyiset olosuhteet - pyrimme kuitenkin aina ilmoittamaan hyvissä ajoin mahdollisista peruutuksista

Kyllä se syksy vaan tulee

...mutta ei se mitään, Groteskissa tapahtuu siitä huolimatta. Kohta laitetaan Terassi talvipakettiin ja siirrytään Kulmabaariin. Samoihin aikoihin vaihdetaan myös uuteen mielenkiintoiseen ja maistuvaan menuun. Seuraa meitä Instassa ja Facebookissa, niin pysyt mukana uusissa tapahtumissa. Stay tuned.

Kesä ei ole vielä ohi

Groteskin terassilla tapahtuu edelleen. Kannattaa tulla paikan päälle nauttimaan loppukesän illoista. Tässä loppukuun esiintyjä- ja DJ-listaa:

Pe 21.8. Tony Sirén
La 22.8. A. Myllykoski

Ke 26.8. Aftersit, esiintyjänä Younghearted ja myöhemmin DJ Dijcka
To 27.8. Ritmot yhteistyössä Radio Helsingin kanssa, DJ Bunuel
Pe 28.8. Hoodwatch
La 29.8. Lilli Rose