Ajankohtaista

Huhtikuun DJ:t

Viikonloppuisin tunnelmasta Groteskin cocktailbaarissa huolehtii DJ. Showtime 21-02/03.

pe 5.4. Lord Fatty
la 6.4. Dijcka
pe 12.4. Tapio K
la 13.4. Tony Sirén
pe 19.4. A.Myllykoski
la 20.4.  Magic Sam
pe 26.4. Dj Basti
la 27.4. Nada & Marc Fred

Rekry – Tarjoilija

Onko sinulla takataskussa jo kokemusta ravintolan salin puolen työskentelystä, tai oletko opintojen loppusuoralla? Etsimämme tarjoilijan työtehtäviin kuuluu suorittava vuoro ravintolassa, johon saat kattavan perehdytyksen. Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy kiinnostusta ravintolakulttuuriin sekä intohimonasi on kokemuksellinen asiakaspalvelu. Kertyneitä työvuosia enemmän arvostamme hyvää asennetta ja halua kehittyä. Tarjoamme sinulle mielettömän työporukan sekä mielenkiintoisen työympäristön Helsingin keskustan paraatipaikalla, vertaansa vailla olevat henkilöstöedut sekä halutessasi hyvät etenemismahdollisuudet.

Lisätietoa tehtävästä saat ti-pe klo 10-17 numerosta 0104702100, vastaanotamme hakemukset palkkatietoiveineen grotesk@grotesk.fi

Rekry – Vuoropäällikkö

Etsimme joukkoomme Groteskia vuoropäällikköä. Löytyykö sinulta jo vankkaa kokemusta ravintolan salin puolen työskentelystä, sekä halua ja intoa kehittyä esimiehenä? Työtehtäviin kuuluu suorittava vuoro ravintolassa sekä esimiehen vastuutyöt, joista toivomme sinulta löytyvän jo hieman kokemusta, mutta tarpeen vaatiessa koulutamme sinut työhön. Sinua on toki tukemassa myös ravintolan muu esimiestiimi. Toivomme sinulta kiinnostusta viineihin sekä intohimoa ruokakulttuuriin ja kokemukselliseen asiakaspalveluun. Tarjoamme sinulle mielettömän työporukan sekä mielenkiintoisen työympäristön Helsingin keskustan paraatipaikalla, vertaansa vailla olevat henkilöstöedut sekä halutessasi hyvät etenemismahdollisuudet.

Lisätietoa tehtävästä saat ti-pe klo 10.00-17.00: 0104702100, vastaanotamme hakemukset palkkatoiveineen: grotesk@grotesk.fi

Marraskuun DJ:t

Keskiviikosta lauantaihin Groteskin cocktailbaarissa tunnelmasta huolehtii DJ. Showtime 21-02/03.

wed 31.10. Pauli Anton
thu 1.11. A. Myllykoski
fri 2.11. Tony Sirén
sat 3.11. Magic Sam

wed 7.11. Lovrok
thu 8.11. Kipe
fri 9.11. A. Myllykoski
sat 10.11. Lord Fatty

wed 14.11. Dijcka
thu 15.11. Magic Sam
fri 16.11. Mitja Nylund
sat 17.11. Kipe

wed 21.11. Bunuel
thu 22.11. Tony Sirén
fri 23.11. Stenabb
sat 24.11. Fanny & Valde

wed 28.11. Dijcka
thu 29.11. Lord Fatty
fri 30.11. Lovrok
sat 1.12. DJ Moneygrip

Groteskin Cocktailkoulu

Onko pikkujoulut vielä varaamatta? Tervetuloa viettämään ikimuistoisia hetkiä baarimestariemme opastuksella.

Tule kokemaan ikimuistoinen cocktailkoulutus ystäviesi tai työkavereittesi kanssa Groteskin baariin. Tarjoamme ammattitaitoista ja mielenkiintoista koulutusta cocktaileista ja alkoholeista.

Kerromme mielellämme cocktailin historiasta, erilaisista tekniikoista tai vain yhden alkoholin historiasta ja sen käytöstä cocktaileissa.
Kurssi on rento koulutus, jossa jokainen saa osallistua jokaiseen aiheeseen kysymyksillään, sekä valmistaa koulutuksen päätteeksi cocktailin baarimestarimme avustuksella. Kerromme hieman valitun teeman historiasta, valmistuksesta ja käytöstä, sekä mitkä ovat tunnetuimmat sekä klassisimmat teeman mukaiset juomat. Jokainen osanottaja saa valmistaa, ajan puitteissa, oman juoman kurssilla läpi käydyistä juomista tai keksiä aivan uuden, oman juoman. Opetamme samalla muutaman cocktail-tekniikan.

Henkilömäärä: minimi 5
Kesto: 2 tuntia
Hinta: alkaen 55 € / hlö

Mikäli teillä on mielessä jokin tietty juoma tai teema mistä haluaisitte tietää enemmän, rakennamme koulutuksen tämän pohjalta. Koulutus yleisesti cocktailista onnistuu myös mainiosti.

Cocktailkoulun hintaan kuuluu oma baarimikko, tilanvuokra sekä kaikki juomat mitä koulutuksen aikana käytetään.

Haluaisitteko koulutuksen oheen pientä snackia tai maistuisiko dinneri koulutuksen jälkeen? Toteutamme toiveenne mielellämme!

Tiedustelut ja varauspyynnöt osoitteeseen grotesk@grotesk.fi

Dinnerille porukalla

Tervetuloa viettämään syntymäpäiviä, pikkujouluja tai kokoontumaan muuten vain hyvän ruoan ääreen! Ravintola Grotesk soveltuu mainiosti isommille seurueille.

Ravintola Grotesk seurueille:

Palvelemme mielellämme isoja seurueita ja meillä onkin vietetty monia ikimuistoisia juhlia. Pidämme sosiaalisesta syömisestä, joten ryhmämenumme on suunniteltu jaettaviksi koko pöytäseurueen kesken. Allergiat sekä erityisruokavaliot otamme toki huomioon. Vaikka olemmekin tunnettuja hyvistä pihveistä, valmistamme toki myös kala- sekä kasvismenuja.

Menuista voitte valita teidän illanviettoanne parhaiten palvelevan, vaikka kolmen ruokalajin yllätysmenun tai kokopitkän illanvieton. Voimme myös rakentaa teille toiveidenne mukaisesti oman menun. Hieman menun pituudesta riippuen, illalliselle kannattaa varata vähintään 2,5 tuntia.

Ravintolan puolelta löytyy myös muutama suurempi pöytä, jotka saa hieman eristettyä muusta ruokasalista. Mikäli toiveissanne on illallinen omassa rauhassa, mainitsettehan tästä varauksen yhteydessä.

Illanviettoa voitte jatkaa myös illallisen jälkeen. Ravintolan toisella puolella palvelee Groteskin cocktailbaari, jossa on keskiviikosta lauantaihin DJ vastaamassa tunnelmasta. Viikonloppuisin keittiön sulkeuduttua avaamme cocktailtiskin myös ravintolan puolelle. Mikäli toiveissanne on illan jatkaminen juomien merkeissä, mainitsettehan tästä varauksen yhteydessä, niin voimme varata teille myös baarin puolelta pöydän.

Tarvitsetko apua juhliesi järjestämiseen? Autamme mielellämme. Pöydän saa helposti varattua pienemmälle seurueelle ja suuremmille juhlille voitte varata yhden tilan tai koko Groteskin yksityiseen käyttöönne. Kerromme mielellämme lisää!

Tiedustelut ja varauspyynnöt osoitteeseen grotesk@grotesk.fi