Ajankohtaista

Aftersit jatkuvat tälläkin viikolla

@tomisaario & Grotesk Afters🔥🔥 Kuka on mukana?🤩

Takuuvarmasti Helsingin parhaimmat keskiviikkobileet 28.7.2021😉

Jalkapalloa terassilla!

Miltä kuulostaisi finaalipeli Groteskin terdellä?!⚽️ Paljon paremmalta burgerin ja Coronan kera meistä ainakin😏🍔🍻

Päätimme laittaa terassimme kisakuntoon sunnuntaina 11.7. kello 20-01. Tule paikalle nauttimaan hyvästä ruoasta ja jännittävästä pelistä⚽️!

Sisäänpääsy on täysin ilmainen ja keittiöstä saat tilattua helposti voittamattoman burgeri-bissekombomme vain 20€🤩🔥

Syömään!

We are back🔥 Salimme on nyt auki myös keskiviikkoisin!

Tsekkaa uusittu menumme ja varaa pöytäsi ja tule nauttimaan herkullinen dinneri ennen terden puolelle siirtymistä💃🏻 Keskiviikkona 7.7. Grotesk Afterseissä musiikista vastaavat Överi & Averagekidluke ja seuraavana keskiviikkona 14.7. Bess. Kaikki Afters-esiintyjät löydät edellisestä uutisesta ja somestamme. Eikun syömään ja juhlimaan!

Grotesk Afters

Legendaariset Grotesk Aftersit alkavat taas kohta!
Tulevien keskiviikkojen meno on siis taattu ja luvassa on huikea esiintyjälista:

Keikat alkaa klo 19 ja liput 8€. Ikäraja 20v

30.6. Etta
7.7. Överi & Averagekidluke
14.7. Bess
21.7. SHRTY
28.7. Tomi Saario
4.8. Ani & ILON
11.8. Madboiali
18.8. Pyrythekid
25.8. Younghearted

Jalkapalloa, hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa

Rakennettiin salin puolelle upea kisakatsomo, josta pääset seuraamaan Suomen peliä!⚽️💥
Pelin huumaan menee täydellisesti herkullinen illallinen ja voit aina siirtyä terassin puolelle, jos peli käy liian jännäksi😉 Pelipäivän kunniaksi tarjoamme voittamattoman Burgeri & Bisse-kombomme vain 20€🔥
Terassillamme musiikista vastaa Niclas Viitanen📀🕺🏻

Riesling-viikot

Grotesk osallistuu Riesling-viikkoihin. Orastavan ja toivorikkaan kevään kunniaksi Saksan Viinitiedotus järjestää jälleen yhdessä suomalaisten ravintoloiden kanssa 17.5.-12.6. 2021 Saksan Riesling & Co -viikot. Vuosi 2021 on yhdestoista vuosi, jolloin perinteeksi muodostuneet teemaviikot järjestetään. Katso Riesling-viikkojen tarjouksemme ja varaa pöytäsi

Groteskiin töihin?

Oletko intohimoisen kiinnostunut ravintolakulttuurista ja haluat tarjota kokemuksellista asiakaspalvelua? Etsimme salin puolelle tarjoilijaa, jolle hyvä asenne, iloinen ja reipas tapa toimia tiimin kanssa ovat tuttuja asioita jo entuudestaan. Kertyneitä työvuosia enemmän arvostamme kuitenkin mahtavaa asennetta, joten jos hauska työporukka sekä mielenkiintoinen ja kehittävä työympäristö Helsingin keskustassa kiinnostavat, niin ota meihin yhteyttä! Lisätietoa tehtävästä saat ti-pe klo 12-15 numerosta 0505495713 tai meilitse outi@grotesk.fi, hakemukset palkkatoiveineen voit laittaa osoitteeseen outi@grotesk.fi. Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan.

Kevät ja vappu!!

Ravintolasulun purku, vappu, aurinko ja iloiset ihmiset,

siinä jo kyllikseen aihetta tulla juhlimaan Groteskiin!

Avaamme tauon jälkeen perjantaina 30.4. ja lauantaina 1.5. pitkän lounaan merkeissä klo 14-18. Tarjolla klassisia vappuherkkuja, joista osa löytyy buffeesta ja osa tarjoillaan lautasilta pöytään. Nyt on tarkoitus polkaista kesäkautta käyntiin, joten hintaan kuuluu Groteskin herkullisia cocktaileja kaksin kappalein sekä kuplivaa rajattomasti.

Katso menu

Paikkoja on rajattu määrä, joten ole nopea ja varaa paikkasi vapun juhlintaan. Maksu varauksen teon yhteydessä.

Varaa paikkasi, nähdään vappuna!

Talvitauko

Suurkiitos teille kaikille alkuvuodesta. Grotesk sulkee toistaiseksi valtion suositusten mukaisesti. Ilmoitamme avaamisestamme heti, kun saamme avauspäivän selville :). Mukavaa kevään odotusta ja hyvää terveyttä jokaiselle❤️ Kesä onneksi seuraa kevättä, mikä tarkoittaa tietenkin terassikelejä! Odotamme innolla jälleennäkemistä ainoalla ja oikealla Groteskin terdellä🔥 Nähdään pian taas!

Ps. Pysykää kuulolla ja seuratkaa meitä Instagramissa ja Facebookissa. Vaikka olemme suljettuina, on meillä suunnitteilla teille jotain hauskaa sulun ajaksi🙌🏻

Koko helmikuu juhlitaan ystävyyttä

Upeaa ystävänpäivää jokaiselle teistä!💕

Jos ystävänpäiväjuhlinnat jäivät välistä, voit juhlistaa ystävyyttä koko helmikuun ajan kanssamme! Päätimme jatkaa ystävänpäivämenu-tarjoustamme helmikuun ajan.

Tervetuloa!