Grotesk etsii salihenkilökuntaa

Oletko kiinnostunut ravintolakulttuurista ja näet itsesi osana intohimoista sekä välittävää tiimiämme, jossa kokemuksien luominen ja laadukas asiakaspalvelu ovat toimintamme perusta?

Etsimme salin puolelle tarjoilijaa, jolle hyvä asenne ja halu kehittyä tulevat luonnostaan. Jos sinulla on jo kokemusta salin puolella työskentelystä tai olet opintojesi loppusuoralla, anna meidän tarjota sinulle kannustava työympäristö etenemismahdollisuuksineen. Työtehtäviisi annamme kattavan perehdytyksen. Kertyneitä työvuosia enemmän arvostamme kuitenkin mahtavaa asennetta, joten jos hauska työporukka sekä mielenkiintoinen ja kehittävä työympäristö Helsingin keskustassa kiinnostavat, niin ota meihin yhteyttä!

Lisätietoa tehtävästä tai hakemukset palkkatoiveineen voit laittaa osoitteeseen grotesk@grotesk.fi