Töihin Groteskiin? – Etsimme uutta tarjoilijaa

Oletko intohimoisen kiinnostunut ravintolakulttuurista ja haluat tarjota kokemuksellista asiakaspalvelua?

Etsimme salin puolelle tarjoilijaa, jolle hyvä asenne ja halu kehittyä tulevat luonnostaan. Jos sinulla on jo kokemusta salin puolella työskentelystä tai olet opintojesi loppusuoralla, anna meidän tarjota sinulle kannustava työympäristö etenemismahdollisuuksineen. Työtehtäviisi annamme kattavan perehdytyksen. Kertyneitä työvuosia enemmän arvostamme kuitenkin mahtavaa asennetta, joten jos hauska työporukka sekä mielenkiintoinen ja kehittävä työympäristö Helsingin keskustassa kiinnostavat, niin ota meihin yhteyttä!

Lisätietoa tehtävästä saat ti-pe klo 10-17 numerosta 0442703718, hakemukset palkkatietoiveineen voit laittaa osoitteeseen hanna@grotesk.fi
.