Rekry – Vuoropäällikkö

Etsimme joukkoomme Groteskia vuoropäällikköä. Löytyykö sinulta jo vankkaa kokemusta ravintolan salin puolen työskentelystä, sekä halua ja intoa kehittyä esimiehenä? Työtehtäviin kuuluu suorittava vuoro ravintolassa sekä esimiehen vastuutyöt, joista toivomme sinulta löytyvän jo hieman kokemusta, mutta tarpeen vaatiessa koulutamme sinut työhön. Sinua on toki tukemassa myös ravintolan muu esimiestiimi. Toivomme sinulta kiinnostusta viineihin sekä intohimoa ruokakulttuuriin ja kokemukselliseen asiakaspalveluun. Tarjoamme sinulle mielettömän työporukan sekä mielenkiintoisen työympäristön Helsingin keskustan paraatipaikalla, vertaansa vailla olevat henkilöstöedut sekä halutessasi hyvät etenemismahdollisuudet.

Lisätietoa tehtävästä saat ti-pe klo 10.00-17.00: 0104702100, vastaanotamme hakemukset palkkatoiveineen: grotesk@grotesk.fi