Groteskin Cocktailkoulu

Onko pikkujoulut vielä varaamatta? Tervetuloa viettämään ikimuistoisia hetkiä baarimestariemme opastuksella.

Tule kokemaan ikimuistoinen cocktailkoulutus ystäviesi tai työkavereittesi kanssa Groteskin baariin. Tarjoamme ammattitaitoista ja mielenkiintoista koulutusta cocktaileista ja alkoholeista.

Kerromme mielellämme cocktailin historiasta, erilaisista tekniikoista tai vain yhden alkoholin historiasta ja sen käytöstä cocktaileissa.
Kurssi on rento koulutus, jossa jokainen saa osallistua jokaiseen aiheeseen kysymyksillään, sekä valmistaa koulutuksen päätteeksi cocktailin baarimestarimme avustuksella. Kerromme hieman valitun teeman historiasta, valmistuksesta ja käytöstä, sekä mitkä ovat tunnetuimmat sekä klassisimmat teeman mukaiset juomat. Jokainen osanottaja saa valmistaa, ajan puitteissa, oman juoman kurssilla läpi käydyistä juomista tai keksiä aivan uuden, oman juoman. Opetamme samalla muutaman cocktail-tekniikan.

Mikäli teillä on mielessä jokin tietty juoma tai teema mistä haluaisitte tietää enemmän, rakennamme koulutuksen tämän pohjalta. Koulutus yleisesti cocktailista onnistuu myös mainiosti.

Cocktailkoulun hintaan kuuluu oma baarimikko, tilanvuokra sekä kaikki juomat mitä koulutuksen aikana käytetään.

Haluaisitteko koulutuksen oheen pientä snackia tai maistuisiko dinneri koulutuksen jälkeen? Toteutamme toiveenne mielellämme!

Tiedustelut ja varauspyynnöt osoitteeseen grotesk@grotesk.fi