Dinnerille porukalla

Tervetuloa viettämään syntymäpäiviä, pikkujouluja tai kokoontumaan muuten vain hyvän ruoan ääreen! Ravintola Grotesk soveltuu mainiosti isommille seurueille.

Ravintola Grotesk seurueille:

Palvelemme mielellämme isoja seurueita ja meillä onkin vietetty monia ikimuistoisia juhlia. Pidämme sosiaalisesta syömisestä, joten ryhmämenumme on suunniteltu jaettaviksi koko pöytäseurueen kesken. Allergiat sekä erityisruokavaliot otamme toki huomioon. Vaikka olemmekin tunnettuja hyvistä pihveistä, valmistamme toki myös kala- sekä kasvismenuja.

Menuista voitte valita teidän illanviettoanne parhaiten palvelevan, vaikka kolmen ruokalajin yllätysmenun tai kokopitkän illanvieton. Voimme myös rakentaa teille toiveidenne mukaisesti oman menun. Hieman menun pituudesta riippuen, illalliselle kannattaa varata vähintään 2,5 tuntia.

Ravintolan puolelta löytyy myös muutama suurempi pöytä, jotka saa hieman eristettyä muusta ruokasalista. Mikäli toiveissanne on illallinen omassa rauhassa, mainitsettehan tästä varauksen yhteydessä.

Illanviettoa voitte jatkaa myös illallisen jälkeen. Ravintolan toisella puolella palvelee Groteskin cocktailbaari, jossa on keskiviikosta lauantaihin DJ vastaamassa tunnelmasta. Viikonloppuisin keittiön sulkeuduttua avaamme cocktailtiskin myös ravintolan puolelle. Mikäli toiveissanne on illan jatkaminen juomien merkeissä, mainitsettehan tästä varauksen yhteydessä, niin voimme varata teille myös baarin puolelta pöydän.

Tarvitsetko apua juhliesi järjestämiseen? Autamme mielellämme. Pöydän saa helposti varattua pienemmälle seurueelle ja suuremmille juhlille voitte varata yhden tilan tai koko Groteskin yksityiseen käyttöönne. Kerromme mielellämme lisää!

Tiedustelut ja varauspyynnöt osoitteeseen grotesk@grotesk.fi