Lounas

TIISTAI 22.42 – PERJANTAI 25.4.

 

KOTIRUOKALOUNAS    /   Home cooked lunch                                          9.30

TI – KE / Tue- Wed

Purjokeittoa ja karitsan niskaa / Leek soup with neck of lamb

Lihapata/ Meat stew

Katkarapusalaatti / Salad with shrimps

 

TO-PE/ Thu-Fri

Vichyssoise/ Vichyssoise

Grillattua maissikanaa, riisinuudelia ja sienilientä/ Grilled corn chicken with rice noodle and mushroom consomme

Savulohisalaatti / Salad with smoked salmon

 

KOLMEN RUOKALAJIN MENU à la Heikki Liekola 48.00

Three course menu à la Heikki Liekola

ALKURUOKA / Starter

Paistettua haukea, kananmunaa ja paahdettua kukkakaalia

Pan fried pike, egg and roasted cauliflower

PÄÄRUOKA / Main course

Kotimaista luomukaritsan satulaa, palsternakkaa ja paistolientä

Finnish organic saddle of lamb, parsnip and roasting juices

JÄLKIRUOKA / Dessert

Crème Fraîche parfait, puolukka-kauraleivos ja puolukkaa

Crème Fraîche parfait, lingonberry-oat cake and lingonberry

Comments are closed.