Lounas

TIISTAI 15.4. – TORSTAI 17.4.

 

KOTIRUOKALOUNAS    /   Home cooked lunch                                          9.30

TI – KE / Tue- Wed

Parsakeittoa / Asparagus soup

Makaroonilaatikkoa / Macaroni and minced beef casserole

Salaatti possunkyljestä ja parsasta / Salad with pork belly and and asparagus

 

TO  /Thu

Parsakeittoa / Asparagus soup

Hernekeittoa, pannukakkua / Pea soup with pork, pancake

Maalaissalaattia/ Country salad

 

KOLMEN RUOKALAJIN MENU à la Heikki Liekola 48.00

Three course menu à la Heikki Liekola

ALKURUOKA / Starter

Paistettua haukea, kananmunaa ja paahdettua kukkakaalia

Pan fried pike, egg and roasted cauliflower

PÄÄRUOKA / Main course

Kotimaista luomukaritsan satulaa, palsternakkaa ja paistolientä

Finnish organic saddle of lamb, parsnip and roasting juices

JÄLKIRUOKA / Dessert

Crème Fraîche parfait, puolukka-kauraleivos ja puolukkaa

Crème Fraîche parfait, lingonberry-oat cake and lingonberry

Comments are closed.