Ala carte

Chef’s menu

Keittiömestarin yllätysmenu, valitset vain ruokalajien määrän.

Allergiat ja rajoitteet huomioidaan.

Tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

                Ruokalajit          Suositusviinit 

3 – 48.00       32.00

4 – 54.00       40.00

5 – 60.00       50.00

6 – 66.00       58.00

 

 

S N A C K S

KANA-ANKANMAKSAKROKETIT  5.00

2 KK KAAPPIKYPSENNETTYÄ ANKKA “PROSCIUTTOA”  5.00

ILMAKUIVATTUA ITALIALAISTA SALAMIA  5.00

JUURESSIPSEJÄ JA BASILIKADIPPIÄ  5.00

A L K U R U O K I A

 HAUDUTETTUA PARSAA, GROTESKIN PANCETTAA JA RUSKEAVOI-HOLLANDAISE 

16.00

HÄRKÄTATAKI, WASABIMAJONEESIA JA RETIKKAKIMCHI

15.00

    PORSAANKYLKICONFIT, OMENACHUTNEY JA SUOLAHEINÄKREEMIÄ         

13.00

P Ä Ä R U O K I A

KOKONAISENA PAISTETTU TAIMEN JA RAPUVINAIGRETTE

25.00

 12 TUNTIA HAUDUTETTUJA LUOMUPOSSUNPOSKIA
JA RUSKEAVOI-HOLLANDAISE         

23.00

 FLANK STEAK JA CAFÉ DE PARIS VOITA

27.00

DRY-AGED BEEF

Groteskin vähintään 10 viikkoa kaappikypsennettyä Simmenthalkarjan etuselkää

200g / 54.00

300g / 70.00

GROTESKIN LIHALAUTA KAHDELLE

Vaihtuva vähintään kahden lihan kokonaisuus ja maustevoi

48.00

L I S U K K E E T

Tomaatti-basilikasalaattia

5.00

Groteskin ranskalaiset ja ketsuppia

6.00

Parsarisottoa

7.00

Paahdettua kukkakaalia, paahdettua saksanpähkinää ja ruskeaa voita

5.00

Paistettuja siitakesieniä ja purjoa

5.00

Hiillostettua valkoista parsaa ja parmesanvinegrette

9.00

J Ä L K I R U O K I A

 SITRUSHEDELMIÄ JA SUOLAKARAMELLIJÄÄTELÖÄ

12.00

 HAUDUTETTUA RAPARPERIA, VALKOSUKLAATA JA MAITOJÄÄTELÖÄ

12.00

PALA JUUSTOA TAHKOSTA, PÄHKINÖITÄ  JA PÄIVÄN HILLOKETTA

10.00

Kerrothan meille allergioistasi

Comments are closed.