Cellar

 

Ravintola Groteskin alakerrasta löytyy harvinaislaatuinen juhlatila, Groteskin holvikellari. Kellari tarjoaa vierailleen harvinaisen yhdistelmän: historiallisen tilan, omaa rauhaa ja keskeisen sijainnin pääkaupungin ytimessä.

Erittäin tunnelmallinen ja intiimi Groteskin holvikellari sopii erinomaisesti pienempiin tilaisuuksiin tai juhlatilaksi jopa 80 henkilölle.

Helsingin ydinkeskustassa, Erottajalla sijaitseva holvikellari on aiemmin toiminut mm. Sanoma yhtiöiden edustustilana ja kerrotaan, että tila olisi mahdollisesti toiminut myös Aatos Erkon henkilökohtaisena viinikellarina.

 

Parhaimmillaan tila soveltuu mm. istuviin illallisiin jossa henkilömäärä on 10–20 henkeä, cocktailtilaisuuksiin 20–60 henkeä, ruoka-, ja juomavalmennuksiin 4–10 henkeä tai jopa vaihtoehtoisesti neljän hengen kortti-iltaan. Holvikellari soveltuu erinomaisesti myös aamiaistilaisuuksiin, näyttely- ja minimessukäyttöön tai jopa pienimuotoisen teatteriproduktion esittämiseen.

Tilan voi vuokrata täysin omatoimiseen käyttöön tai tilata meiltä ruokatarjoilun.

 

Holvikellari koostuu keittiöstä ja kahdesta tuokailutilasta. Pienempään huoneeseen saadaan pöytä 6 hengelle ja isompaan 16 hengen yhtenäinen pöytä tai vaihtoehtoisesti kaksi 10 hengen pöytää. Vapaamuotoisempiin seisoviin tilaisuuksiin holvikellariin mahtuu maniniosti 60 henkeä.

 

Kellarin sisäänkäynti sijaitsee Erottajankatu 11 Handelsbanken konttorin vieressä Groteskin sisäpihan terassin yhteydessä.

 

Tila on vuokrattavissa viikon jokaisena päivänä. Päivät on jaettu kahteen aikaan, päivä (7–15) ja ilta (16–24). Mikäli haluat tilat käyttöösi koko päiväksi, saat tilan vuokrahinnasta 10 % alennuksen.

Tarvittaessa myös muut ajat, juhlapyhät ja juhlapyhien aatot sopimuksen mukaan.

 

Tilavuokrat 2014     Aamu Ilta

Maanantai – torstai 300€ 500€

Perjantai-Sunnuntai 300€ 600€

 

Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

 

 

Paul Hickman

 

Restaurant & Bar Grotesk

Ludviginkatu 10

00130 Helsinki

 

tel. +358 44 971 8700

Comments are closed.