Ajankohtaista

G R O T E S K I N  V A P P U  2 0 1 4

Kattaukset 1.5. klo 12.30-15.00 ja 15.30-18.00

Alkuruoka buffet

Haugesundin silliä

Lämminsavustettua siikaa

Kylmäsavustettua lohta ja sinappikastiketta

Varhaisperunaa ja keitettyä kananmunaa

Caesarsalaattia

Parsasalaattia

Katkaraputartar

Paahtofileetä ja piparjuurimajoneesia

Vihersalaattia

Pääruoka ja jälkiruoka pöytiin tarjoiltuna

Hiillostettua siikaa ja muhennettua korvasientä

tai

Härän entrecôte ja etanavoita

***

Limeposset ja haudutettua raparperia

tai

Maitosuklaaganache ja vadelmasorbet

54 €

Varaukset myyntipalvelu@grotesk.fi  tai  010 470 2100

Comments are closed.